Aktuellt

Flitiga besökare har säkert märkt att det inte händer så mycket på den här sidan längre men nu har det blivit lite ändring på det.


Strömsholms Brygghus i Köping har lanserat en lager som de valt att kalla ”EN RIKTIG STOR STARK” efter Kjells gamla hit, ”En stor stark”. I samband med lanseringen av ölet anordnas en kväll för/med Kjell Höglund på Ögir i Köping den 23:e februari. Kjell kommer naturligtvis finnas på plats och är humöret rätt så kommer han med all sannorlikhet att även komma upp på scen. Men oavsett om detta sker så kommer kvällen att rakt igenom gå i Kjelltema med en väldigt kompetent konstellation på scen med väldigt mycket kjellhistoria i sina vener.

Vi som ligger bakom den här hemsidan vill uppmärksamma lanseringen av det nya ölet med att lägga upp en tidigare outgiven inspelningen av låten "En stor stark" på ljudsidan. Håll till godo.


Den gamla gästboken som har haft sina trogna besökare har tyvärr slutat att fungera eftersom leverantören av den lade ned sin verksamhet. Nu har vi hittat en ny leverantör som lovar att gästboken ska finnas kvar åtminstone några år framöver så därför hälsar vi alla välkomna att skriva några rader i den nya gästboken.

Sist men inte minst vill vi passa på att gratulera Kjell som gifte sig med sin Clary i september ifjol.
May the force be with you Kjell!

 

Gamla nyheter
1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007